Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan erdemli mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda nazar boncuğu yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması zaruri olarak kabul edilmektedir.

Bununla birlikte kötüdaki kriterlere malik olan yerlerde uslu yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması akseptans edilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara müsait biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en şık yükselmek politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Icraatında kanatlardan biri sabit öbürü hareketlidir. Sabit kanada ast üst sürgü ve dip kanat uygulandığı kadar, dikey panik bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak elan fazla insanoğlunun intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal yangın kapısı ederek hizmetinize sunuyoruz.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu tertibat yardımıyla kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni bapları, düz bir şekilde monte edilerek ve tekdüze olarak hizmetının yapılması ile senelerce güvenle kullanılabilir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması katkısızlanabilir.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile dâhilen dışarıya dosdoğru açılmaktadır.

Report this wiki page